Att klä sig skönt och avslappnat

Ibland vill man helt enkelt inte krångla till det när det gäller vad man har på sig. Att ta på sig sina favorit jeans och en skönt t-shirt kan vara helt rätt val. Det är även smarta plagg att alltid ha i garderoben som funka vid olika sorters tillfällen. Jeans och t-shirt kan vara en fullträff både för att ta en runda på stan eller dricka drinkar med vännerna en söndag.

  • T-shirts: Förutom att aldrig går ur stil, så om man har längre versioner av detta plagg är de perfekta för att dölja höften. Den idealiska längden är en eller två fingrar under den bredare regionen. På så sätt kan det tyckas att man är mer avslappnad, men inte mindre elegant för det.
  • Jeans: Varje kvinna bör ha ett par bra jeans i sin garderob. Man bör känna till sin kropp och välja utefter denna för att siluetten skall se så bra ut som möjligt. Det finns flera olika tvättar som man kan välja mellan, både mörka och ljusa nyanser. Beroende på vad man gillar och hur man vill att de skall sitta så finns det ett mycket brett urval av jeans.