Att alltid vara redo!

Viktigare än att ha en fullständig garderob är att ha en som är komplett. Det vill säga, garderoben måste innehålla mångsidiga bitar som gör dig vacker och elegant, samt (och detta är mycket viktigt) är lämpliga för din kroppstyp. Här följer en kort lista med grundläggande och viktiga kläder för din stil.

En svart klänning

En klassiker! Till och med Coco Chanel brukade säga att det var en klassiker, så vilka är vi att avfärda det? Elegant och diskret, fungerar till en affärsmiddag, på en happy hour, och det är bara att kombinera med fantastiska assessoarer. För att inte nämna att den mörka färgen är din bästa vän för att dölja de extra kilona.

En kavaj

I alla dess former och färger, kavajer kan ge ett nytt ansikte åt vilken outfit som helst. Från den mest klassiska, som perfekt går att kombinera med jeans, så att stilen upplevs lite mer avslappnad. När det gäller mer vågade kavajer finns det inga gränser! Kombinationer med klänningar, shorts och även skor kommer säkerligen att ge ett mer modernt resultat. Notera: genom strukturerade tyger får man hjälp med att bygga en smalare silhuett. Om kavajen används öppen skapas det vertikala linjer, vilket gör att man får en mer slim kropp.

Väst

Det är ett förslag för individen som vill tänka utanför boxen: västen kan göra under för vilken outfit som helst även om det är en mer vild chansning. Ett tredje plagg leder till att det rent visuellt blir mer intressant och fashionista. Man kan investera i lädermodeller, jeans eller sömnad. Gärna i mörka toner och som skär nära kroppen, så man får hjälp med att göra midjan ännu smalare