Omvandla gammalt guld till nya kläder

De allra flesta vet att äkta guld kan vara riktigt värdefullt, men det är ändå få som väljer att omvandla sitt gamla guld till pengar att köpa nya kläder för. Gammalt arvegods som ingen längre vill ha eller gamla örhängen från barndomen som du av någon anledning har sparat kan du istället omvandla till pengar på kontot. Då kan du handla precis när du vill. Du kanske undrar varför i all världen du ska välja att sälja guld, det och mycket mer får du svar på här.

Ge gammalt guld nytt liv

Om du verkligen börjar gå igenom dina smyckeskrin och byrålådor kommer du med största säkerhet att hitta en riktig guldgruva som bara ligger där och samlar damm. Marknadspriset för bland annat guld och andra ädelmetaller är högt och det finns pengar att tjäna på att sälja guld. Självklart ska du bara sälja guld som du känner att du kan vara utan. Känslan att ge gammalt och bortglömt guld nytt liv genom att spendera pengarna du kan få för det på nya kläder är riktigt härlig.

Sälj ditt guld säkert och tryggt

På diamantbrev.se kan du få all information du kan tänkas behöva om hur du ska gå tillväga för att sälja dina gamla guldsmycken, ringar, örhängen eller klockor. Du beställer enkelt och smidigt ett så kallat diamantbrev, vilket är ett kostnadsfritt och försäkrat brev där du kan stoppa guldet som du vill sälja. Brevet innehåller ett frankerat returkuvert som du helt enkelt skickar in till diamantbrev.se. Så fort brevet med dina smycken har kommit in till värderarna sätter de igång med uppgiften att värdera ditt guld och via sms får du sedan information om vilket pris du kan få för guldet som du har skickat in om du väljer att genomföra försäljningen. Accepterar du budet kan du räkna med att ha pengarna på valfritt bankkonto Inom 24 timmar. Det låter nästan för bra för att vara sant, men faktum är att diamantbrev.se har marknadens bästa pris för gammalt guld. Självklart kan du välja att jämföra priser med andra sajter där du kan sälja ditt guld, men de allra flesta kunder återkommer till diamantbrev.se för att sajten ger bäst utdelning.

Shoppa nya kläder

För pengarna ditt gamla guld har genererat kan du ge dig ut på en rejäl shoppingtur. Med tanke på att guldpriset för 24 karat ligger på 555 kronor per gram kan du få en hel del pengar för guld som du ändå har glömt bort. En guldring kan väga allt från 5 till 15 gram, för att ge dig en föreställning om vilka summor du kan tjäna på att sälja guld. När du har pengarna på kontot kan du äntligen köpa de där dyra märkesjeansen som du har haft ögonen på riktigt länge eller unna barnen en oväntad shoppingtur. Du kan naturligtvis välja att spara pengarna istället och köpa nya kläder när de verkligen behövs. Det är trots allt bättre att ha pengar på banken än gammalt guld i byrålådan.